Diákolimpia 2017

×

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/mogsz/domains/mogsz.hu/public_html/includes/menu.inc 2405 sor).

A szervezőket különleges feladat elé állította a döntő lebonyolítása. Szerencsére az időjárás is kedvezően alakult. A rendező KDE egyesülete szülői gárdája nagy erőfeszítéseket tett a verseny előkészítésére. A pálya berendezése mellett a futamok összeállítása és adminisztrálása is feladata volt. Több napos munka eredményeképpen sikerült a feszes programot egy nap alatt végre hajtani.
Minden korcsoport versenyzői két távon versenyeztek. A rövidtávú futamokban selejtezők és elődöntők megrendezésére is sor került. Színvonalas futamokban dőltek el a helyezések. A két táv összesített eredménye alapján hirdettünk győzteseket a különböző korcsoportokban.
Az egyéni versenyek után a váltóban is nagy küzdelmek folytak az aranyérmekért.
Legjobban a Csongrád megyei versenyzők szerepeltek, de több érem került Komárom-Esztergom megyébe, Vas megyébe, Pest megyében.
A sportág szépségeit nagyszerűen bemutatta a verseny. A görkorcsolyázók harmonikus szép mozgása,a versenyzők egymás elleni helyezkedése és taktikázása valamint a hosszútávok embert próbáló teljesítménye ,mind kiválóan bemutatta,hogy ez a sportágnak helyet követel magának!
Az érdeklődők létszámát mutatja, hogy a 200m-es versenypályát az körbe állták és úgy szurkoltak a csaptoknak.
Az Eredmények menüben a részletes eredmény.