Friss hírek

Junior Országos bajnokság-Kelet-Európai Kupa

A kiírás a versenyek menüben.
Mindenkit szeretettel vár a rendező Tornádó tean csapata!

Diákolimpia 2017

A szervezőket különleges feladat elé állította a döntő lebonyolítása. Szerencsére az időjárás is kedvezően alakult. A rendező KDE egyesülete szülői gárdája nagy erőfeszítéseket tett a verseny előkészítésére. A pálya berendezése mellett a futamok összeállítása és adminisztrálása is feladata volt. Több napos munka eredményeképpen sikerült a feszes programot egy nap alatt végre hajtani.

Idénynyitó verseny eredménye

Az elsőnap szeles hűvös időben nagyon jó versenyeket vívtak a magyar utánpótlás versenyzői. A Junior fiúknál szinte EB színvonalú versenyek zajlottak. Biztató formában versenyeztek az EB-re és az Európa Kupákra készülő versenyzőink. Következnek az év legnehezebb nemzetközi versenyeink. Sok sikert Mindenkinek!
Köszönet a szervezőknek a hatalmas munkához!
Az Eredmények menüpontba megtalálható a protokoll!

Változik a Diákolimpia időpontja

A Diákolimpia új időpontja 2017. május 2. kedd. A helyszín Szeged, a rendező egyesület:KDE Szeged. A kiírás a versenynaptárban.

Gardi Dominika

A Nemzeti Versenysport Szövetség-amelynek mostantól a tagjai vagyunk-díjakat adott át többmint 40 sportág legjobbjainak,közöttük Gardi Dominikának.

Közgyűlés és Elnökségi ülés

Rendkívüli Közgyűlésen Elnökségi taggá választottuk Vargyas Krisztinát és Tóth Andrást.
Kibővített Elnökségi ülésen beszéltük át az év feladatait. A hazai és a nemzetközi versenyeket megpróbáltuk összhangba hozni. Kialakult az utánpótlás GP versenyei és pontozása. A Kelet-Európa Kupa,Európa Kupa és a nagy világversenyek időpontjait a versenynaptár tartalmazza. A válogatási elveket is rögzítettük. A jegyzőkönyv alább.

Versenynaptár 2017

FEBRUÁR
Február 4-5 Junior OB Jég -Nagypálya Budapest
Febuár 4 Ausztrian Indoor Graz/Ausztria
Febuár 5 Ausztrian Indoor Linz/Ausztria
február 25. Teremgöri Röszke

Elérhetőség

Tisztelt Érdeklődő!
A MOGSZ email címe: lugosi.lszl@gmail.com.
Tel:00-36-20-9213-718

Az Év Sportolói 2016

Ebben az évben is megneveztük az év Legjobbjait.
A lányoknál nem volt nehéz dolgunk, mert két lányunk is kiemelkedő eredményeket ért el az év során. GARDI DOMINIKA (Tornádó Team Szeged) Európa kupa ,Európa Bajnoki és Világbajnoki helyezésekkel a legjobb női versenyzője. KOPILOVIC ELEONÓRA (Tornádó Team Szeged) nemcsak segítette Domkát a jó helyezésekhez,de maga is kiváló helyezéseket szolgáltatott.